Özgür Bilgi Kanalı

Aktifbank, ülkemizde faaliyet gösteren bankalar arasında farklı bankacılık anlayışı ile ön plana çıkan kurumlardan birisi halinde. Aktifbank müşteri odaklı olarak sunduğu bankacılık hizmetinde, vatandaşa kolay kredi imkanı da tanımakta. Aktifbank’ın N Kolay kredi olarak adlandırdığı kredi ürünlerinden birisi de internetten anında kredi hizmeti. Üstelik Aktifbank internetten anında kredi dahilinde finansman edinecek müşterilerin düşük kredi notu olsa dahi bu hizmetten faydalanmaları mümkün olabilmektedir.

Müşterilerin banka şubesine gitmelerine gerek kalmadan kredi kullanabilecekleri mecralardan birisi konumunda olan Aktifbank, müşterilerine internetten anında kredi kapsamında 30 bin Türk Lirası’na kadar kredibilite olanağı tanımaktadır. Bankanın bu kredi ürünü için belirlediği faiz oranı aylık yüzde 2,29 seviyesindedir. Bahse konu faiz oranı, müşterilerin 30 bin Türk Lirası’na kadar talep ettikleri bütün kredi meblağları için ve yine bankadan geri ödeme için talep ettikleri bütün vade sürelerince geçerlidir. aktifbank anında kredi için tıklayabilirsiniz⇒http://www.aktifbank.com.tr/tr/bireysel/n-kolay-krediler/internetten-aninda-kredi?OM.OSB=mb_nkolaykredi

Aktifbank İnternetten Anında Kredi Hesaplama Örnekleri!

Aktifbank’ın internetten anında kredi kampanyası dahilinde 10 bin Türk Lirası kredi kullanan ve kullandığı krediyi bankaya çeşitli vadelerde geri ödemek isteyen vatandaşlar için örnek hesaplamalar yapmak gerekirse…

10 bin Türk Lirası krediyi Aktifbank internetten anında kredi dahilinde edinen ve borcunu bankaya 12 ay vadede geri ödemek isteyen vatandaşın aylık taksit tutarları 989,57 Türk Lirası seviyesinde olacaktır. Kredinin Aktifbank’a olan yıllık maliyet oranı yüzde 39,8017 seviyesinde gerçekleşecektir. 1 yılın sonunda müşterinin bankaya yaptığı toplam geri ödeme tutarı yaklaşık 11 bin 900 Türk Lirası’nı bulacaktır.

Aynı tutarda krediyi bankadan 24 ay vadeli olarak kullanan müşterinin karşılaşacağı aylık bazdaki taksitler ise 574,56 Türk Lirası olacaktır. Bu durumda kredinin müşteriye yıllık maliyet oranı yüzde 39,1914 noktasında gerçekleşecektir. 2 yıl sonunda müşterinin Aktifbank’a yaptığı taksit ödemeleri toplamı 13 bin 800 Türk Lirası seviyesinde gerçekleşecektir.

10 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisini Aktfibank’tan 36 ay vadeli olarak kullanan bir müşterinin her ay bankaya yapması gereken geri ödeme meblağı takribi 441 lira olacakken; bu durumda 3 yılın sonunda Aktifbank’a yapılan geri ödemenin toplam tutarı 15 bin 875 Türk Lirası’nı bulacaktır. Bu örnekte kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 38,9807 düzeyinde hesaplanmaktadır.

aktifbank nkolay kredi

İnternetten anında kredi kapsamında Aktifbank’ın kredi kampanyasından yararlanarak 10 bin Türk Lirası tüketici kredisi kullanan ancak bu meblağı 48 ay vadede bankaya aylık bazda taksitler halinde geri ödemek isteyen müşterinin taksitleri; 377,57 Türk Lirası olacaktır. 4 yıllık geri ödeme sonrasında müşterinin bankaya yaptığı toplam taksit ödemesi 18 bin 140 Türk Lirası civarında gerçekleşecektir.

Bütün kredi örneklerinde müşteriden ayrıca kredi tahsis ücreti olarak 50 Türk Lirası masraf tahsilatı Aktifbank tarafından yapılacaktır. Kullanılacak kredi meblağıyla doğru orantılı olarak artan ya da azalan kredi tahsis ücreti, 10 bin Türk Liralık kredi meblağının değişmesi durumunda farklılık arz edecektir. Bankanın resmi internet sitesi vasıtası ile başvuru aldığı N Kolay kredi kapsamında düşük kredi notu olan müşterilerin de finansman imkanından yararlanabildiğini hatırlatmakta fayda var.

Aktifbanka ait diğer kredi seçimleri aşağıdadır.


Yemliha Toker

Yemliha Toker

Profesyonel SEO Uzmanı ve E-ticaret uzmanıyım. https://yemlihatoker.com web adresim aracılığı ile SEO hakkında yanlış bilinen gerçekleri bildirmek ve SEO'yu öğrenmek isteyen herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.